SUHA HRANA ZA PSE SVETOVNO PRIZNANIH PROIZVAJALCEV

Spodbuja pravilen razvoj mišično-skeletnega sistema, zlasti pri hitro rastočih mladih psih srednje velikih in velikih pasem, ki nimajo nobenih resnih gibalnih težav. Dolgoročno se lahko uporablja kot preventivno zdravljenje odraslih psov majhnih, srednjih in velikih pasem, prinerno tudi za aktivne pse, pse s prekomerno telesno težo itd.

pasja-hranaTRGOVINA


EKOLOŠKO PAKIRANJE


DRUŽINSKI ČLAN


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri naročilu nad 200.00 €

Fitmin Purity Joints and prevention dodatek za sklepe - 200g

Fitmin Purity Joints and prevention  dodatek za sklepe  - 200g

Spodbuja pravilen razvoj mišično-skeletnega sistema, zlasti pri hitro rastočih mladih psih srednje velikih in velikih pasem, ki nimajo nobenih resnih gibalnih težav. Dolgoročno se lahko uporablja kot preventivno zdravljenje odraslih psov majhnih, srednjih in velikih pasem, prinerno tudi za aktivne pse, pse s prekomerno telesno težo itd. Obogaten je s peptidi čistega kolagena ki spodbujajo zdravo delovanje sklepov.

Sestava: Kolageni peptid, hidrolizirano perutninsko meso in drobovina, glukozamin 12,5%, hidroliziran kolagen, morske školjke (kalcificiran), hondroitin sulfat 5%, hrustanec morskega psa, 0,5% hialuronska kislina

Analitične komponente: Surove beljakovine 73 %, surova olja in maščobe 1,2 %, surove vlaknine 0 %, surovi pepel 10,3%

Dodatki na 1 kg: Elementi v sledeh: baker 512 mg (dopolnjen z bakrovim kelatom in aminokislinino n-hidratom), mangan 375 mg (dopolnjen s kelatnim kelatom in manganom n-hidratom), cink 811 mg (dopolnjeno s cinkovim kelatom in aminokislinjo n-hidratom, selen 3,5 mg ( dopolnjeno s selenomethioninom iz Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) Vitamini, provitamini in kemično določene snovi s podobnimi učinki: vit.C 17000 mg, vit.E 430 mg

Upoštevajte priporočen dnevni odmerek hrane, glede na težo psa.

Če pes jemlje drugo zdravilo, je priporočljivo, da se posvetuje z veterinarjem.

do 5 kg 5 – 10 kg 10 – 20 kg 20 – 30 kg 30 – 40 kg 40 – 50 kg 60 – 80 kg
2 g 4 g 6 g 8 g 12 g 14 g 16 g


22,00 €
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Dogo kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 041 714 999. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Biro Kužek - Urška Vadnjal sp. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

SHOP - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Biro Kužek - Urška Vadnjal sp.

Dergomaška ulica 17
     Ljubljana

Davčna št.: SI76943208


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-13:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran dogo.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani dogo.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj dogo.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - SUHA HRANA ZA PSE SVETOVNO PRIZNANIH PROIZVAJALCEV

dogo.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

dogo.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja

Sprejemam